ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ

Εμφάνιση περισσότερων

ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ 75 ΣΠΑΡΤΗ ΤΗΛ. 2731025025
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
Το 1979 ιδρύεται μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, από τον Φιλιππόπουλο Γεώργιο με σκοπό την εμπορία χρωμάτων, βερνικιών, στεγανωτικών και μονωτικών υλικών, στην Σπάρτη στην οδό Κλεομβρότου ( πρίν πεζοδρόμησής της). Εδώ ξεκινάει η ιστορία μας και αρχίζει η παρουσία μας στο χώρο της οικοδομής. Το 1997 εκσυγχρονιζόμαστε, μεταφέροντας την επιχείρηση μας στην οδό Λεωνίδου στη Σπάρτη σε ιδιόκτητο χώρο, που μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας και να καλύψουμε τις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς. Έτσι ξεκινάει η μετάβαση της εταιρείας μας σε ένα σύγχρονο τεχνικό πολυκατάστημα, το οποίο δίνει λύσεις και σε διαφόρου λογής οικοδομικά υλικά. Το 2005 θέλοντας να έρθουμε πιο κοντά στον κόσμο μας και στην πόλη μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, κατέχουμε μία από τις πρώτες θέσεις στον χώρο, εκπροσωπώντας μία πρωτοποριακή και πελατοκεντρική επιχείρηση που περιλαμβάνει καταρτισμένη ομάδα που συνεργεί στο όραμα και την φιλοσοφία αυτής, προσφέροντας λύσεις με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη. 
ΑΞΙΕΣ 
Ακεραιότητα Η ηθική και ο επαγγελματισμός, διέπουν τον τρόπο που εργαζόμαστε και υποστηρίζουμε τους πελάτες μας. Ευθύνη Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας σαν να είναι δικές μας και ενδιαφερόμαστε για το πώς οι δραστηριότητές μας μπορούν να επηρεάσουν την κοινωνία. 
Τεχνική αρτιότητα 
Η τεχνική αρτιότητα είναι μία από τις θεμελιώδεις αρχές που εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η συνεχής αναζήτηση για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας εξυπηρετεί και ικανοποιεί τους πελάτες μας. 
Μέλλον 
Καθώς νέα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν, καθώς η μια γενιά παραδίδει στην άλλη, οι σχέσεις μας, η εμπειρία και η γνώση επιβιώνουν. Μαθαίνουμε από το παρελθόν, αλλά κοιτάμε προς το μέλλον.

Σχόλια

LAKONES.gr

e-info.gr

e-info.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ

Εμφάνιση περισσότερων

LAKONIA REAL ESTATE

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΡΙ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ